Fartfylld tid.

Oj, nu var det allt för länge sen ja uppdaterade igen. Har nog kommit fram till att bloggande inte är så mycke för mig. Känns lite konstigt att sitta och skriva om sig själv. Skulle nog i sånt fall blogga om andra:-)

Nu är det bara 5 dagar kvar till jag åker hem.. Känns riktigt konstigt faktiskt, kommer verkligen sakna denna underbara stad o folket jag lärt känna här. Men det kommer ändå bli rätt skönt att komma hem till lägenheten, maten, Niklas och allt&alla.. 
Men ja, jag har verkligen blandade känslor inför hemfärden på fredag.

Lets see, what to tell.
Förra lördagen kom min vän Therese hit. Vi hade 4 galna dagar med mycke festande, mysiga promenader i parker o i stan & shopping. Riktigt roliga/crazy dagar vare :-)


                                                                    Before Party !


                     Sightseeing

                More party!

På onsdagen när ja lämnat av henne vid bussen mot flyget, tog ja mig till skolan. Stötte på en kompis där som berättade att skådespelarna från filmen Twilight var vid Bakerseapark denna kväll. Så ja gick på en lektion och drog mig sedan dit. Min vän trodde att det började 4, så ja stod i regn o kyla o väntade i nästan 3h på att få se dem.. Sjukt, men tänkte att när ja väl var där var det ju dumt att ge upp eftersom ja inte visste När dem skulle komma.. Och ack, det var verkligen värt väntan, Robert Pattinson (Edward) var ju tillochmed snyggare i verkligeheten ! Ah, what a handsome man!.. (förlåt Niklas, du är ändå bäst.) Fick lite klåtter i min bok av honom. Dock är ja SÅhimla arg för att ja inte hade kameran med mig! :@

I fredags var ja, några klasskompisar och våran lärare ut för några öl. Vandrade runt bland några olika pubar och det blev en hel del öl. Jag var hemma 4 på morgonen. Somnade dock på nattbussen, men hade sån tur att ja vaknade precis när ja skulle av. Läskigt om ja vaknat upp nåstan lååångt bort i London!
Hade iaf en jättetrevlig kväll, men lördagen var gaaanska så seg. Beslutade för att skippa första lektionen kl 9, Tror inte min lärare hade uppskattat att jag dykt upp full o jävlig. haha..
Efter en seg dag i skolan, åkte jag hem för att sedan göra iordning mig igen. En tjej från Finland hade avskedsparty i deras lägenhet.. Även denna kväll var jätte trevlig, men blev tyvärr lite för mycke vodka, så min kväll slutade tidigt. Efter väntan på nattbussen var jag hemma runt 2 tiden.
 Dock har jag mått bra idag, så det var nog kanske lika bra att åka hem tidigt :-)

Idag har jag och Wiets har tagit en lååång prom, städat rummet och lagat pancakes! Var dock inte lika goda som hemma, men nästan.
 Usch, jag måste börja packa imorgon, så jag vet om ja kan shoppa nå mer.. Tror dock att jag redan kommer ha övervikt, då jag shoppat en hel del. Jäkla ryanair med endast 15kg.. Men, ska bli spännande att se.

Nehepp, nu ska ja greja vidare.
Kanske kommer upp lite mer bilder imorrn för er som vill se :-)

Sleep tight ! XXX


Where to begin?..

Var ju ett tag sen ja uppdatera. inte orkat o haft fullt upp..

Men, ska försöka ta tag i det igen :-)

About the weekend. 
Hade hålltimme på lördagsmorgonen, så jag tog mig en låångpromend. Traskade över en bro, förbi en vacker park, Big Ben o sedan tillbaka till skolan. Tog ca 1 timme :-)
 
                                           Höst.                                                                      Big Ben

Har äntligen lärt känna 2st som bor i samma område som mig, och i lördags bestämde vi oss för att göra iordning oss här hos mig för att sedan dra ut. Så det var jag, en tjej från Holland (Wieske), a boy from Japan and a girl from Sweden. Sminkade oss, drack o hade trevligt. Alltför sent, ca 11 p.m., kom vi på att vi Borde dra.
Gick ut o väntade på bussen, stressade som vi var ville vi inte stå still o vänta så vi började gå mot tågstationen, slutade med att vi sprang som i Sex and the city, men högaklackar...inte coolt.
Väl framme hade det tåg vi skulle ta slutat gått. Fick vänta 30 min på ett tåg som gick åt fell håll, men byta där till ett annat tåg. Efter ytterligare 30 mins väntan på den andra stationen + 20 min ombord på tåget, stod vi ute i kylan,hungriga & trötta, och väntade på bussen i 20 min till sedan 20 min ombord på den bussen. SÅ vi var framme vid Leicester Square halv 3... Vi köpte oss en hamburgare o hoppade på bussen hem igen.. Kl 5 var ja hemma i huset efter 1 ½ h på natt bussen.
Konstig men minnesvärd kväll! haha.

 
                         Weiske                                            Kotaro


                  Wieske, Jag & Fatemeh                                                           tripp trapp trull

I tisdags åkte jag & min nya vän Wieske till Croydon. Lunchade o kikade lite i affärer innan vi tog oss till skolan.

Igår, Onsdag, flyttade hon in hiit! :-)) Då tjejen från Ryssland aldrig kom i söndags vare ju tomt här. Så nu har jag äntligen en roommate, känns riktigt roligt!
 
Wiets hade aldelles för mycke väskor, tur att vi hitta en kundvagn på vägen som vi fyllde med hennes saker. Tog oss ca 30 min från hennes hus (15 min vanligtvis) till mitt med att släpa på vagnen och en super tung resväska..

Nuu äre bara 2 v & 1 dag kvar. Känns helt sjukt! Fattar inte vart dessa veckor har tagit vägen.. Har ju en hel del hemlängtan då och då, men ändå så trivs ja superbra här! Kommer bli skönt men ändå tugnt att åka..
Skolan är skoj, trivs bra med lärarna o hyffsat bra med klasskompisarna.

Nehepp, äta mat o sova om ett tag kanske.
Idag har vart en stressig o nervös dag...... :-)

Peace!

RSS 2.0